Het vakantiegevoel creëer je thuis met een jacuzzi van de Bubbelkoning!

Jacuzzi´s geven je het ultieme vakantiegevoel

Niet alleen de temperaturen stijgen deze zomer in Nederland. De drukte op Schiphol en de auto vakantiegangers die de snelwegen onbegaanbaar maken stijgen mee. Hierdoor is het verleidelijker om gewoon thuis een vakantiegevoel te creëren. Vermijd de vakantiedrukte dit jaar en met de hoge temperaturen waan jij je gewoon in de tropen of in een vakantieresort, terwijl je eigenlijk lekker in je oude vertrouwde achtertuin ligt te bubbelen. De Bubbelkoning kan je hier goed mee op weg helpen. We hebben namelijk een breed assortiment aan spa’s, jacuzzi's en bijbehorende accessoires die het vakantiegevoel thuis nog extra versterken.

Buiten of binnen

We hebben jacuzzi’s die buiten of binnen geplaatst kunnen worden. Ben je bevoorrecht met een groot levendig huishouden? Geen probleem, ook daar hebben we rekening mee gehouden. Onze jacuzzi’s ook wel spa’s genoemd gaan van 1 tot maximaal 8 personen. Dat kan zomaar een avondje van een ontspannend vakantiegevoel worden met het hele gezin. Laat de hond de hapjes maar brengen. Dat is trouwens niet nodig, we hebben als bubbelexpert ook gedacht aan leuke accessoires. Zoals een Opblaasbare Spa bar. Leg je hapjes en drankjes op deze stabiele drijvende bar en je kunt nog lekker een tijdje ontspannend blijven zitten. Het thuis vakantiegevoel is nu zeker een feit!

Bubbelmassage

Bij een vakantie vieren, hoort natuurlijk ook een goede massage. Vakantie gaat immers om het ontspannen van lichaam en geest. Onze spa’s en jacuzzi’s kunnen uitgerust worden met hydrotherapie of verschillende jets. De Dico Jets staan erom bekend dat ze jouw schouders en rug een goede massage geven. Vergeet onze Massage Jet niet, de naam zegt het al we hoeven hier niet verder over uit te breiden. Wij van Bubbelkoning vinden dat massages onmisbaar zijn voor het ultieme vakantiegevoel.

Kan jouw vakantiegevoel al beginnen?

Nog geen jacuzzi of spa aangeschaft, maar nu ben je wel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk gerust rond op onze site en als je contact op wilt nemen voor meer informatie helpen we je graag verder. Of misschien heb je al een jacuzzi en wordt het tijd om het vakantiegevoel met bubbels in te luiden, maar is een onderhoudsbeurt geen overbodige luxe, ook hier kunnen we je mee van dienst zijn.