Een mooie en goede kuip voor je jacuzzi

Als je een jacuzzi gaat kopen zijn er een heleboel dingen waar je aan moet denken. Maar het belangrijkste onderdeel van een spa is toch wel de kuip.

Een goede kuip van kwalitatief materiaal

Bubbelkoning spa’s worden met de grootste zorg gemaakt van de best geselecteerde materialen. Alles is tot in detail uitgewerkt en uitvoerig getest. Onze spa’s zijn geïsoleerd met een dikke laag isolatiemateriaal direct aan de binnenzijde van de kuip. Deze laag zorgt ervoor dat de warmte binnen in de kuip blijft. Op die manier blijft het water in je jacuzzi lekker warm. Onze kuipen zijn gemaakt van acrylaat van het merk Aristech Acrylics uit Amerika. Deze hoogwaardige acrylaat kuipen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in spa’s, zeer grondig getest en van blijvende kwaliteit.  Het al sterke acrylaat wordt nog eens extra versterkt door een glasvezelconstructie van verschillende lagen geweven glasvezel. Deze krachtige samenstelling vormt een haast onverwoestbare structuur die bestand is tegen krassen, chemicaliën en alle weersinvloeden. Bovendien heb je 5 jaar garantie op de acrylaat Aristech kuip. Zo heb je jarenlang plezier van je jacuzzi!

Een mooie kuipkleur aangepast aan persoonlijke wensen

De kleur van de kuip kun je geheel naar smaak aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor zwart als je zo min mogelijk vuil op de jacuzzi wilt zien en op zoek bent naar een stoere uitstraling. Of ga juist voor wit, dat ervoor zorgt dat het water in je spabad er nog blauwer uitziet. Voor een nog luxere uitstraling kun je bijvoorbeeld kiezen voor Oyster grey. Daarmee creëer je een speciale look voor je jacuzzi. Toch een andere kleur? Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire kuipkleuren. Zit er niks voor je tussen? Vraag in de showroom of telefonisch gerust naar de extra mogelijkheden!

Reinigen van de kuip

Je mooie, kwalitatieve kuip wil je natuurlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Daarom is een regelmatige onderhoudsbeurt een vereiste. Om de binnenkant van de spa te reinigen kun je het beste een zachte borstel, doek of spons gebruiken. Eventueel pak je er een zachtwerkend onderhoudsproduct bij. Let op: gebruik absoluut geen schurende of bijtende schoonmaakmiddelen! Deze veroorzaken ongewenste schade aan de kuip. Het beste moment om het bad te reinigen is tijdens het periodiek verversen van het water. Dan haal je het water toch al uit de jacuzzi en kun je makkelijk de kuip even schoonmaken. Spuit tijdens het leeglopen van het bad het filterhuis en de binnenwanden van het bad goed schoon met een tuinslang. Daarna schrob je met een zachte borstel aan een lange steel de kuip zo schoon. Klusje geklaard, en weer genieten van een mooie en frisse kuip.