Luxe gadgets in een Fox Spa

Zeg je luxe, dan zeg je Fox Spa. Bij Bubbelkoning hebben we een ruim aanbod aan Fox Spa’s in allerlei vormen en maten; van ronde jacuzzi’s tot vierkante jacuzzi’s, van 3-persoons jacuzzi’s tot 6-persoons jacuzzi’s. Je kunt alle kanten op met de indeling en verdeling tussen lig- en zitplaatsen. Daarnaast zijn alle jacuzzi’s van Fox Spa uitgerust met een groot aantal jets waardoor je kunt genieten van een grote hoeveelheid aan bubbels.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is elke Fox Spa uitgerust met een standaard pakket aan luxe gadgets. We vertellen je er graag meer over!

 

HD foam

HD foam oftewel, high density foam, is foam met een hoge dichtheid waardoor het een beter isoleermiddel is dan gewone foam. Het HD foam wordt gebruikt om de binnenkant van de jacuzzi op te vullen en zorgt zo voor een optimale isolatie. Hierdoor is elke Fox Spa zuinig in energieverbruik. Beter voor het milieu, en voor jouw maandelijkse energierekening!

 

Uniek filtersysteem

Elke Fox Spa is voorzien van een uniek filtersysteem. Door de open skimmers in dit systeem is er een optimale toestroom van water waardoor het filterproces sneller en soepeler verloopt. De filterschoepen zijn ingedraaid waardoor er een watervortex ontstaat, de watertoevoer naar de filter gaat zo nóg sneller. Deze filters kun jegemakkelijk verwisselen zonder dat je iets open hoeft te maken of met een schroevendraaier aan de gang moet. Zeer gebruiksvriendelijk dus.

 

Touchscreen bedieningspaneel

Op de rand van de jacuzzi is een touchscreen bedieningspaneel geplaatst waar je gemakkelijk alle functies van de spa kunt instellen; de filtercyclus, de bediening van de pomp, maar ook andere zaken zoals het regelen van je muziek. Wat natuurlijk ook handig is, is dat het paneel te bedienen is met natte vingers. Zo kun jij nog steeds je favoriete nummer aanzetten wanneer je al in de jacuzzi zit!

 

Geluidsinstallatie

Vier luidsprekers, een extra versterker en een subwoofer. Allemaal gemakkelijk te verbinden en bedienen via bluetooth. Doordat de luidsprekers waterdicht zijn ben jij verzekerd van een goede geluidskwaliteit. De versterker zorgt voor extra power en de subwoofer voor lage tonen die alleen maar te voelen zijn.

 

Massagejets

Elke Fox Spa is uitgerust met een groot aantal jets. Een Fox Spa zou een Fox Spa niet zijn als hier natuurlijk ook niet een ruim aantal massagejet tussen zitten. Een massagejet heeft 7 uitgangen die ieder een sterke massage creëren. Omdat er voor een optimale massagestraal veel kracht nodig is, is er altijd een extra massagepomp aanwezig.

 

Als klap op de vuurpijl is elke Fox Spa uitgerust met speciale LED verlichting. Geen echt vuurwerk dus, maar nog steeds een spectaculaire show in het donker!