Een jacuzzi waar je in kunt zwemmen

Een jacuzzi waar je in kunt zwemmen, dat klinkt goed toch? Dat wordt een Swimspa genoemd. Met een Swimspa heb je de keuze uit activiteit of ontspanning. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Heb je een drukke dag gehad? Dan is ontspanning op dat moment een goede keuze. Heb je die dag weinig gedaan en vooral stilgezeten? Dan kan je je energie goed kwijt door tegen de krachtige stralen in te zwemmen en zo aan je conditie te werken. Je hoeft niet meer naar het zwembad om baantjes te trekken, maar je kunt thuis in je eigen persoonlijke Swimspa actief zwemmen. De ideale oplossing om ontspanning en activiteit te combineren!

Combinatie zwembad en spa: een zwemspa

Een Swimspa is natuurlijk de Engelse benaming voor een zwemspa. Een zwemspa is enorm populair geworden omdat het een combinatie is van een spa en een zwembad. Je kunt de zwemspa in je tuin laten installeren en ze zijn beschikbaar in allerlei indelingen en afmetingen. Even een moment voor jezelf, heerlijk ontspannen door middel van de massagestralen. Ga jij liever even flink aan het werk? Dan kies je voor een intensieve workout, door te zwemmen tegen de krachtige waterstralen. De sterkte van de waterstralen kan je zelf instellen, dus je kunt je workout helemaal naar wens afstellen. Je hebt in een zwemspa vrijwel altijd een zitplaats, maar een ligplaats is ook optioneel. De hoeveelheid jets in een zwemspa zijn ook verschillend. Uit hoeveel gezinsleden bestaat je gezin? Er zijn zelfs zwemspa’s voor 10 personen! Zo zie je: de keuze is reuze!

Wist je dat een zwemspa energiezuiniger is dan een zwembad?

Een zwemspa van topkwaliteit

Een zwemspa brengt vele voordelen met zich mee. Naast bovenstaande voordelen is het erg geschikt voor revalidatie of bij het herstel van blessures. Je kunt de spa meenemen als je gaat verhuizen, dat is bij een zwembad lastiger. Zie je jezelf al met een stevige borstcrawl door het water gaan? Of zie je jezelf al heerlijk ontspannen met een glas verse ijsthee zitten? Alles is mogelijk! Onze topkwaliteit spa’s worden vakkundig geplaatst en wij bieden de laagste prijsgarantie. Ben je benieuwd naar onze spa’s? Kom dan eens langs in onze showroom of vraag een brochure aan.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom