Een schone jacuzzi met Easywater Total Care

Bubbelen doe je natuurlijk het liefste in een kraakheldere en bacterievrije jacuzzi. Niets zo fijn als ontspannen in een schoon bubbelbad. Iedere keer dat je in de jacuzzi gaat wordt deze wel een stukje viezer. Hoe je je spa bad schoon kunt houden? Met Easywater Total Care! Maar eerst: waarom raakt je jacuzzi eigenlijk vervuild?

Waardoor wordt een jacuzzi vies?

Het water in je jacuzzi kan om verschillende redenen troebel worden. Zo kan de UV straling uit zonlicht zorgen voor algengroei in het water. Heb je last van schuim in het water? Dit komt door chemicaliën die niet in het water thuishoren. Bijvoorbeeld door resten van shampoo, zonnebrand en badkleding. Zeker als je water te lang in de spa laat zitten kan dit een bron worden van dode bacteriën en uitgewerkte chemicaliën. Iedere 3-4 maanden het water verversen is dus belangrijk.

Kraakhelder en schoon water met Easywater Total Care

Alleen het water verversen is niet genoeg om een hygiënische jacuzzi te behouden. Met een speciaal waterbehandelingssysteem worden ongewenste bacteriën en andere micromechanismen gedood. Easywater Total Care is zo’n product dat de waterkwaliteit van je jacuzzi op peil houdt. Hoe dit werkt? Om te overleven maken bacteriën een biofilm ofwel beschermlaag aan. Deze is een bron van voeding, warmte en bescherming. Easywater zorgt ervoor dat bacteriën de kans niet krijgen om deze biofilm te ontwikkelen. Daardoor kunnen de bacteriën zicht niet meer hechten aan de rand van de spa. Resultaat? De bacteriën stoppen met vermenigvuldigen. Omdat ze zich niet meer kunnen hechten, komen ze in de spafilters terecht. Daarom is het belangrijk om deze eenmaal in de 3 à 4 weken te reinigen.

Frisse én chloorarme jacuzzi

Het voordeel van de natuurlijke werking van Easywater is dat je bijna geen chloor meer nodig hebt om je jacuzzi schoon te houden. Slechts één tablet per week is al voldoende. Doordat de hoeveelheid chloor zo miniem is, is deze ook snel weer uit het water. Dit is voordelig, want een teveel aan chloor kan schadelijk zijn voor zowel jou als je jacuzzi. Voor je eigen gezondheid is het beter om zo min mogelijk met chloor in contact te komen, omdat een teveel zich kan uiten problemen met je huid, ademhaling en ogen. Chloor heeft ook effect op de waterbalans in de spa. Teveel gebonden chloor kan troebel of groen water en aanslag op wanden en leidingen veroorzaken. Met het natuurlijke product Easywater heb je dus een frisse én gezonde jacuzzi in één!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom