Een spa cover beschermt je bubbelbad

Een jacuzzi in je eigen tuin, dat is toch stiekem wel waar iedereen van droomt? Je kunt dan op elk moment kiezen voor een ‘zen-momentje’. Een heerlijk idee! Maar een eigen jacuzzi is natuurlijk ook een flinke investering, belangrijk dus dat je je bubbelbad goed beschermt. Zeker omdat de meeste jacuzzi’s alle seizoenen buiten staan en dus te maken krijgen met vuil, kou en regen. Dat is niet goed voor een mens, maar ook niet goed voor je jacuzzi. Een goede oplossing hiervoor is een spa cover.

Minder vuil in je bubbelbad

Zeker in een ‘beboste’ tuin is het fijn een cover voor je bubbelbad te hebben. Last van rondslingerende takjes, bladeren of kleine vliegjes? De afdekcover zorgt ervoor dat deze verontreinigingen niet in je spa terecht komen. Wel zo’n prettig idee, die extra hygiëne. Gebruik je jejacuzzi niet? Laat de cover er dan vooral opzitten! Zo hoef je het water minder snel te verversen, dat scheelt weer!

Met een jacuzzi cover bespaar je kosten

Naast dat een cover voor je jacuzzi vuilafstotend is, zorgt de cover er ook voor dat je kosten kunt besparen! ‘Hoe dan?’ hoor ik je al denken. Een afdekcover zorgt namelijk ook voor een goede isolatie, dan blijft het water lekker warm. De dikke isolatielaag in de jacuzzi cover zorgt ervoor dat vocht en kou minder makkelijk vat op het water krijgen. Dat betekent dus dat je jacuzzi niet elke keer helemaal hoeft op te warmen. Dat scheelt weer in de energiekosten, een win-win situatie, toch?

Een extra veilig gevoel

Een spa cover biedt ook extra veiligheid, voor je kinderen bijvoorbeeld. Spelen je kinderen lekker in de tuin, maar heb je even geen tijd om op te letten? Met een afdekcover zit je safe, zodat jij met een gerust hart even wat anders kunt gaan doen. De jacuzzi is goed afgesloten, zodat de kinderen niet ongewenst van de jacuzzi gebruik kunnen maken.