Een stofzuiger voor je jacuzzi: nooit meer last van zand en vuil

Het is erg vervelend, maar bijna niet te voorkomen; zand, vuil of steentjes op de bodem van je jacuzzi. Wanneer je je jacuzzi in de tuin hebt moet je vaak het gras of kiezels over je in je jacuzzi kunt stappen, waardoor er vaak wat vuil of zand onder je voeten blijft hangen. Daarnaast kan er natuurlijk altijd wat vuil in je jacuzzi waaien. Een bodemzuiger voor je jacuzzi maakt het opruimen hiervan een stuk gemakkelijker.

4 personen in bubbelbad

Verschillende soorten bodemzuigers

Een bodemzuiger is eigenlijk een ander woord voor een stofzuiger voor je spa. Er zijn verschillende soorten bodemzuigers voor je jacuzzi beschikbaar. Zo zijn bodemzuigers die werken op batterijen, maar ook bodemzuigers die werken aan de hand van een vacuüm. Bij Bubbelkoning bieden we de laatste optie aan. Het grote voordeel van dit type stofzuiger is dat je nooit tegen het probleem aanloopt dat de batterij of accu niet is opgeladen. Ideaal dus want zo houd jij je jacuzzi het hele jaar door schoon.

Een ander voordeel van deze bodemzuiger is de lange telescooparm. Door de verstelbare arm kun je de stofzuiger korter en langer maken waardoor hij gemakkelijk te bedienen is. Daarnaast houd je altijd droge kleren, wanneer je de arm gewoon een stuk langer instelt!

Wekelijkse schoonmaakbeurt

Wanneer je regelmatig een bezoekje brengt aan je jacuzzi is het van belang dat je ook vaker schoonmaakt. Zorg voor een wekelijkse schoonmaakbeurt waarin je de bodem van je spa eens onder handen neemt. Zo zal het vuil zich niet ophopen en ben je per schoonmaakbeurt veel minder tijd kwijt.

Voetenbadje

Om het zand, gras en vuil dat in je jacuzzi terecht komt te minimaliseren is het natuurlijk een goed idee om een klein voetenbadje naast het trappetje van je jacuzzi te plaatsen. Voordat je dan de jacuzzi in gaat is het de bedoeling dat je eerst het voetenbadje in stapt. Al het grove vuil zal dan achterblijven in het voetenbadje en niet in je spa terechtkomen. Dat scheelt alweer een hele hoop! Om je jacuzzi helemaal schoon te houden is alleen stofzuigen niet voldoende. Om je verder te helpen hebben we gelukkig al meerdere blogs geschreven over hoe jij je jacuzzi schoon kunt houden. Wanneer je hier meer over wilt weten kun je onze blog over het gebruik van Easywater Total Care lezen, of de blog met tips voor hoe jij je jacuzzi water fris en helder houdt. Daarnaast is er ook een blog te lezen met algemene tips over het onderhouden van je jacuzzi. Als dat geen schone jacuzzi wordt nu…

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom