Een veilig trapje voor je spa of jacuzzi

Een spa trapje maakt het eenvoudig om in en uit je spa of jacuzzi te stappen. Zo ben je ervan verzekerd dat je altijd moeiteloos en op een veilige manier in en uit je bubbelbad kunt stappen. Bij de aanschaf van een spa of jacuzzi bij Bubbelkoning krijg je altijd gratis een trapje meegeleverd. De trapjes zijn geschikt voor bubbelbaden van elk merk en elke vorm. Het maakt dus niet uit of de spa rond of vierkant is. Spa trapjes kunnen bij iedere spa worden gebruikt om de veiligheid te garanderen.

trapje jacuzzi

Hoe zorgt een spa of jacuzzi trapje voor meer veiligheid?

Een spa trapje is natuurlijk stijlvol en een mooie toevoeging aan de algehele uitstraling van je jacuzzi. Maar de allerbelangrijkste functie van een trapje is de veiligheid. Als je een trapje tegen de zijkant van je jacuzzi plaatst en deze gebruikt om vervolgens in en uit de jacuzzi te stappen zul je merken dat je met veel meer gemak beweegt. Zonder trapje in een spa stappen is oncomfortabel door de hoogte van het bad en bovendien kun je ten val komen. Voor sommige volwassenen en kinderen is het niet eens mogelijk om in de spa te stappen zonder trapje. Bovendien is een trapje ook geschikt als manier om de spa te beschermen. Zo voorkom je dat kinderen op de rand proberen te klimmen en daarbij het bad beschadigen.

Een trapje van Bubbelkoning dat bij je bubbelbad past

De monteurs die je spa komen installeren zullen daar ook een spa trapje bij leveren. Deze trapjes zijn stevig en duurzaam. Ook zijn ze geschikt voor zowel ronde als vierkante bubbelbad vormen. Als je een extra spa trapje wilt bestellen of je huidige trapje is beschadigd, dan kun je bij Bubbelkoning eenvoudig een nieuw trapje bestellen. In onze webshop hebben we een trapje met een breedte van 90 cm. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zo kun je een trapje uitkiezen dat goed bij je jacuzzi past. Je kunt kiezen uit Charcoal, Grey, Coffee en Ash. Zo zorgt een spa trapje niet alleen voor veiligheid maar straalt deze ook nog eens de juiste stijl uit.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom