Handige accessoires voor je jacuzzi

Handige accessoires voor je jacuzzi

Stel je eens voor: je bent heerlijk van een wijntje aan het genieten in je jacuzzi, maar je kunt je wijnglas nergens kwijt. Dan is het de handen boven water houden en hopen dat er niet per ongeluk wat wijn in de jacuzzi terechtkomt. Met de juiste jacuzzi accessoire hoef je je hier niet druk om te maken. Of je nu lekker op je gemak in je eentje aan het genieten bent of juist liever een klein feestje wil bouwen, met de jacuzzi producten van Bubbelkoning wordt je spa beleving compleet.

Jacuzzi accessoires bij Bubbelkoning!

Wanneer je een jacuzzi hebt, geeft dit wellicht een lekker luxueus gevoel. Door het aanschaffen van een waterdichte tv til je deze luxe nog een niveautje hoger! Hoe fijn dat je op een mooie, heldere avond in een jacuzzi kan genieten van je favoriete serie, quiz of sportwedstrijd. Drankje erbij, met wat snacks of borrelnootjes, en de avond kan eigenlijk niet meer stuk. Maar om alle bakjes en glazen zelf vast te houden, is natuurlijk niet handig. Daarom kun je bijvoorbeeld een draaibar dienblad of opblaasbare spa bar aanschaffen. Wat ook een ideale jacuzzi accessoire is, is de Smartbar. Dit tafeltje met opberglade wordt aan de buitenzijde van je jacuzzi bevestigd. Niet alleen kan je hier je jacuzzi schoonmaakmiddelen in kwijt, je kan er ook tijdschriften in leggen, je zonnebril op kwijt of een lekker glaasje whiskey opzetten. Uw spullen blijven droog én binnen handbereik!

Verbeter het comfort van je jacuzzi

Wanneer je wat langer in een jacuzzi zit, kan het zijn dat je jezelf op een gegeven moment geen houding weet te geven omdat je simpelweg niet meer lekker zit. De ene persoon heeft hier meer last van dan de ander. Om te voorkomen dat je pijn in je rug krijgt of andere lichaamsklachten gaan opspelen, kan je een opblaasbaar spa hoofdkussen gebruiken. Dan kun je eens een keer een andere positie innemen. Dit jacuzzi product bevat zuignappen, waardoor het kussen niet gaat drijven.

Een ander puntje waar jacuzzi gebruikers last van kunnen hebben, is zand op de bodem van de jacuzzi. Best vervelend, maar ook te voorkomen! Een handig voetenbadje voordat je in de jacuzzi stapt. Simpel, maar effectief.

In onze webshop vind je nog meer producten voor de jacuzzi. Wat dacht je bijvoorbeeld van een beschermhoes, schepnetje of zeefnet om de jacuzzi mooi schoon te houden. Meer weten over onze jacuzzi accessoires en producten? Kom dan gerust eens langs in onze showroom of neem contact op met onze specialisten.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom