Hoe werkt een jacuzzi?

Hoe werkt een jacuzzi?

We vallen meteen met de deur in huis: hoe werkt dat nu eigenlijk, een jacuzzi? Een jacuzzi heeft kleine ‘inspuitertjes’ die lucht in je bad pompen. Op deze manier gaat de lucht door het bad en bubbelen ze als het ware naar boven. Zo onstaat er een masserende werking. De lucht gaat altijd naar boven en daarom heeft het ook geen zin om de inspuiters verstelbaar te maken. Dat wil niet zeggen dat meerdere inspuiters overbodig zijn. Wanneer je meerdere inspuiters in je bad hebt, wordt de lucht beter verdeeld. Hierdoor wordt de masserende werking ook vebreterd. Wat voor masserende werking jij prefereert, is erg persoonlijk. Dat is voor een ieder verschillend.

Hoe zet je een jacuzzi aan?

Met een jacuzzi bedoelen we eigenlijk een bubbelbad of buitenspa. Jacuzzi is een merknaam, maar we gebruiken het eigenlijk als het om een bubbelbad gaat. Een jacuzzi heeft een lucht,- of spa systeem. Eigenlijk werkt een jacuzzi heel simpel door middel van een aan,- en uit knop. Bij de levering van een jacuzzi word je uiteraard geadviseerd over de werking van je persoonlijke bubbelbad. Wil je toch nog wat dingen nalezen? Dat kan in een aanvullende handleiding. In deze handleiding wordt haarfijn uitgelegd hoe je de spa moet bedienen. Zie je bijvoorbeeld een foutmelding? Op deze manier kun je de handleiding raadplegen.

Ben je de handleiding kwiijt of kun je het niet meer terug vinden? Dan hebben wij op onze site een download voor je klaar staan. Op deze manier kun je de juiste handleiding downloaden voor jouw spa.

Hoe stel ik mijn spa in?

Yes, het is gelukt om de spa aan te zetten. Maar bij verschillende bubbelbaden kun je verschillende modi selecteren. Daarbij hebben ze ook nog verschillende displays. Wij begrijpen dat het soms niet 100% vanzelfsprekend is dat iedereen het meteen begrijpt. Daarom vergemakkelijken wij het voor je! Wij hebben handige instructie video’s op onze pagina geplaatst. Zo kun je stap voor stap de instructievideo’s bekijken voor de verschillende spa’s.

Heb je na deze blog nog vragen aan ons over de jacuzzi? Vul dan ons online contactformulier in of bel ons  040 707 4549 of 033 36 74 75. Wij helpen je graag!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom