Jacuzzi inbouwen

Jacuzzi inbouwen

Stap lekker in je jacuzzi om te genieten van totale ontspanning. Wil je geen opstaprand of trapje om in je jacuzzi te komen? Laat je jacuzzi inbouwen! Dat is makkelijker instappen. Wanneer je kiest voor een ingegraven bubbelbad bespaar je ook nog eens wat ruimte. Een bubbelbad kan het zicht vanuit huis wegnemen. Wanneer je het bad laat inbouwen heb je hier geen last van! Als je moeilijk ter been bent is een ingegraven bubbelbad ook nog eens perfect.

Een jacuzzi inbouwen, ja of nee?

Zoals je hierboven leest zijn er al een aantal voordelen genoemd. Hieronder sommen we de voordelen even op;

–          Uitzicht: het uitzicht in je tuin wordt weggenomen met een bovengrondse jacuzzi.
Daar heb je met een ingegraven bubbelbad geen last van

–          Instappen: je stapt makkelijk in je bubbelbad. Je hebt geen trapje en dergelijke nodig om in je bad te stappen

–          Geen onderhoud aan de omkasting.

Let op: wil je de jacuzzi volledig in laten bouwen? Een reparatie is lastig uit te voeren. Daarnaast moet je ook letten op de ondergrond. In NL is de ondergrond vaak van klei. Dat is niet voldoende. Kies voor beton of dikke stenen tegels. Daarbij moet je een goede, betrouwbare afwatering hebben en moet je op je knieën om de filter te reinigen.

Jacuzzi inbouwen in de grond

Om enkele nadelen te vermijden kun je ervoor kiezen om een constructie rondom de spa te bouwen. Ga voor bijvoorbeeld een houten constructie of een verhoogd terras, zodat je een technische ruimte tot je beschikking hebt. Je kunt er ook voor kiezen om je bubbelbad gedeeltelijk in te laten graven. Oftewel: een half verzonken opstelling. Rondom heb je mogelijkheden voor een terras en toegang voor onderhoud. Het volledige zicht vanuit huis is dan ook niet weg.

Zoals je hierboven leest zijn er zowel voor en nadelen. Het is maar net wat jij fijn vind. Wat geeft voor jou de doorslag?

Het is een kostbare investering dus de keuze moet goed overwogen worden. Wanneer je overgaat tot aankoop van een jacuzzi, kies dan voor kwaliteit! Je wilt er zo lang mogelijk plezier aan beleven. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden rondom de spa modellen? Neem dan online een kijkje op onze website of kom naar onze showroom in Amersfoort, Alphen a.d. Rijn, Waalre, Waregem, Zandhoven of Genk.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom