Jacuzzi kussen voor een optimale spa beleving

Wil je helemaal het idee hebben dat je in je eigen bed ligt te bubbelen, dan kan een jacuzzi hoofdkussen natuurlijk niet ontbreken. Hiermee kun je nek en schouders nog meer ontspannen. Je kan het kussen op de rand van de jacuzzi leggen en iets onderuit zakken en je ogen dichtdoen en de jets doen de rest.

Lekker comfortabel bubbelen

Hoe gek het ook klinkt, soms lig je zo lang in dezelfde houding dat je op een geven moment niet meer weet wat je met je hoofd en ledematen aan moet. Ga je rechtop zitten, of juist onderuit hangen? Je lijf weet zich even geen houding meer te geven. Een jacuzzi kussen kan ervoor zorgen dat jij weer lekker ontspannen in jouw jacuzzi ligt. Hierdoor voorkom je weer pijn in je rug of een stijve nek.

Een opblaasbaar jacuzzi kussen

Spa hoofdkussens zijn er in verschillende soorten en maten en variëren van opblaasbaar tot kleine rechte wat stevigere jacuzzi kussens. Een opblaasbaar jacuzzi kussen voelt natuurlijk het zachts aan. Dit kussen is uitgevoerd in een suède bekleding. De zuignappen zorgen ervoor dat het kussen op zijn plek blijft zitten en niet naast jou komt te dobberen. Wat meer lucht eruit of erin, zo pas je het jacuzzi kussen aan op de juiste stevigheid en gewenste grootte.

Een steviger variant jacuzzi kussen

Wil je liever wat stevigers om je nek op te laten rusten? Dan kom je uit bij een bread black klein recht hoofdkussen met bevestigingsringen. Voor meer varianten kun je rondkijken op onze hoofdkussen pagina.

Hoger zitten

Zoek je het liever hogerop, omdat voor jou de jacuzzi net te diep is. Dan kan een spa zitkussen je daarbij helpen. Dit jacuzzi kussen hoeft niet alleen als zitkussen te dienen. Het kan ook handig als rugondersteuning dienen. Je kunt het jezelf of je bubbelgasten zo comfortabel mogelijk maken. Ook dit kussen heeft zuignappen aan de onderkant, zodat het mooi op zijn plek blijft zitten en jij er zonder problemen op kan plaatsnemen!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom