Kleine tuin? Ga voor een kleine jacuzzi!

Wil je graag een privé spa aan huis om heerlijk te ontspannen? Maar past een groot formaat bubbelbad niet in je tuin? Geen probleem! Ook dan is een jacuzzi in de tuin mogelijk. Een kleine jacuzzi heeft namelijk niet veel ruimte nodig.

vrouw met boek in jacuzzi

Een kleine jacuzzi past in iedere tuin

Het grote voordeel van een kleine jacuzzi is dat deze niet veel ruimte inneemt. Zeker nieuwbouwwoningen hebben tegenwoordig een minder grote tuin. Bij Bubbelkoning vind je modellen die perfect passen in een kleine tuin. Deze modellen vallen onder de 1 tot 3 persoons spabaden. De kleinste jacuzzi in ons assortiment is 100 x 213 cm. Deze kan dus echt vrijwel overal geplaatst worden.

Meerdere indelingen mogelijk

In een 1 tot 3 persoons jacuzzi zijn diverse mogelijkheden in het aantal zit- en ligplaatsen. Wil je een jacuzzi voor 2 personen? Dan kun je kiezen uit twee modellen uit de Bubbelkoning serie. Het model Honolulu heeft 2 ligplaatsen en het model Maui heeft 2 zitplaatsen. Gaat je voorkeur uit naar een 3 persoons jacuzzi? Dan is het model Fox Essence uit de Fox serie ideaal als je een indeling met 2 ligplaatsen en 1 zitplaats wilt. Je kunt ook kiezen uit een indeling met 1 ligplaats en 2 zitplaatsen. Dit is mogelijk met de modellen M1 uit de Enjoy serie en Waikiki uit de Bubbelkoning serie.

Luxe is ook mogelijk met een kleine jacuzzi

Ook een klein spabad kun je voorzien van extra opties waarmee je een bubbelsessie nog uitgebreider maakt. Denk bijvoorbeeld aan een aromatherapiesysteem waarmee je een aangename en kalmerende geur kunt ervaren. Ook een LED verlichte waterval en jets met LED verlichting zorgen voor extra sfeer. Verder kun je met een muziekaansluiting en Bluetooth streaming muzieksysteem een lekker achtergrondmuziekje opzetten. Ook het uiterlijk van de jacuzzi kun je volledig personaliseren. Kies een kuipkleur naar wens en bepaal vervolgens of je Chocolate, Misty Grey of Grahite als cabinetkleur wilt.

Meer weten over de kleine jacuzzi’s van Bubbelkoning?

Kom eens langs in onze showroom in Waalre, Amersfoort, Alphen a/d Rijn of Den Bosch en bekijk ons aanbod. Daarnaast kun je in België terecht in één van onze showrooms in Waregem, Zandhoven en Genk. Wij zijn ook bereikbaar op 040 707 45 49. Onze verkoopadviseurs staan je graag te woord over alle mogelijkheden die een kleine jacuzzi je biedt!

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom