Lancering nieuwe website

Wat gebeurd er met uw account?

Naar aanleiding van de grote vraag willen we u graag informeren over enkele veranderingen met betrekking tot onze website.

Met de lancering van onze nieuwe website is het helaas niet langer mogelijk om in te loggen met uw oude accountgegevens. We begrijpen dat dit enige overlast kan veroorzaken, maar het aanmaken van een nieuw account op deze nieuwe site is eenvoudig en snel. Met een nieuw account kunt u weer volledig gebruikmaken van alle functies van onze website. (Maak hier uw nieuw account aan of log in)

Als blijk van waardering voor uw loyaliteit willen we u laten weten dat de punten die u met uw oude account heeft verzameld, kunnen worden ingewisseld voor geurtjes of onderhoudsmiddelen. Neem gerust contact met ons op als u hier gebruik van wilt maken, en wij helpen u graag verder.

Wij danken u voor uw begrip tijdens deze overgangsperiode en hopen dat deze veranderingen uw ervaring met onze website zullen verbeteren. Als u vragen heeft of hulp nodig heeft bij het aanmaken van een nieuw account, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom