Ondergrond voor je jacuzzi

Ondergrond voor je jacuzzi

Wil je een jacuzzi aanschaffen? Daar ga je geen spijt van krijgen! Voor velen is het een droom die uitkomt. Ultieme ontspanning in je achtertuin! Een eigen persoonlijke spa heeft veel voordelen. Voordat je overgaat tot de aanschaf van een persoonlijke jacuzzi, moet je de locatie van je bubbelbad bepalen. De ondergrond voor je jacuzzi is een belangrijke factor. Zorg dus dat je goed voorbereid bent, dat bespaart je kosten en tijd. Hoe staat de wind, de zon en let op de nabijheid van bomen. Wat is de afstand van je huis naar de jacuzzi, en hoeveel privacy heb je?

Waar moet je op letten?

Om je een handje te helpen, hebben wij op onze website al een aantal zaken op een rijtje gezet met betrekking tot de plaatsing van de spa. Deze kun je alvast doorlezen om wat verduidelijking te krijgen rondom de plaatsing van je jacuzzi. De ondergrond moet vlak, stabiel en effen zijn. Dat zijn de belangrijkste voorwaarden. Het gaat niet enkel om het gewicht van de spa, maar ook het water en de gebruikers van de jacuzzi. De ondergrond moet dit gewicht kunnen dragen. Wanneer je hier geen rekening mee houdt, dan kan de ondergrond eventueel verzakken of zorgen voor verplaatsing. Hierdoor kunnen problemen ontstaan, en dat wil je niet. Die problemen brengen kosten met zich mee. Om deze kosten te voorkomen is een goede voorbereiding erg belangrijk.

Welke ondergrond kies je voor je jacuzzi?

Een betegelde vloer voldoet als ondergrond voor de jacuzzi. Nog beter is een gewapende of gestorte betonnen plaat. Deze plaat moet een minimum dikte van 10 centimeter hebben. Wij raden een houten ondergrond niet aan, omdat deze eventuele trillingen van de spa kan versterken. Zorg voor een goede watertoevoer en afvoer. Tijdens het onderhoud moet het water kunnen weglopen.

Heb je vragen rondom de plaatsing of aanschaf van een jacuzzi? Wij helpen je graag verder! Vul online ons contactformulier in of bel naar: NL:  040 707 4549 BE: 033 36 74 75.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom