Welke types jets wil jij in je jacuzzi?

Jets worden ook wel waterjets of waterinspuiters genoemd. In ieder bubbelbad zijn diverse jets aanwezig om krachtige waterstromen mee te vormen. Heerlijk om tegenaan te zitten en te gebruiken als massage! Bij Bubbelkoning hebben we een ruim aanbod aan jets die allemaal hun eigen voordelen hebben. Meer weten? Lees dan snel verder!

jets in spa

Waarom bestaan er verschillende typen jets?

Ieder type jet heeft weer een andere masserende werking. Want wat de één fijn vindt, geldt natuurlijk niet meteen ook voor de ander. Bovendien kun je door het combineren van verschillende jets in je jacuzzi ook verschillende massages beleven. Ultieme ontspanning gegarandeerd!

Welke types jets zitten in Bubbelkoning jacuzzi’s?

• Air jet. Deze produceert duizenden kleine luchtbelletjes die je lichaam laten tintelen maar ook de zintuigen kalmeert.

• Point jet. Deze produceert een stevige draaiende straal die je voeten en benen masseert.

• Mini jet. Deze worden vaak in een groep geplaatst zodat ze een therapeutisch effect hebben op bijvoorbeeld de nek, schouders, dijen of rug.

• Micro jet. Deze jet bestaat uit twee gaten die in een V-vorm zitten. Als de kern roteert produceert de jet een straal in V-patroon.

• Dico jet. De ideale jets voor schouder- en rugmassage.

• Rota jet. Deze jet produceert een krachtige draaiende massage die vaak wordt gebruikt voor de rug. De jet is instelbaar.

• Jumbo jet. Voor de meest sterke massage is de jumbo jet die veel water verplaatst.

• Massage jet. Met zeven uitgangen voelt deze jet als een echte hand massage.

• RVS jets. RVS jets met zwarte kern zorgen voor een luxe uitstraling van je jacuzzi.

• HRS jets. In luxe maar lichtere kuipen worden HRS jets gebruikt. Je kunt kiezen uit de kleuren oyster, pearl white, silvermarble en gypsum.

Wanneer moet je de jets in je jacuzzi schoonmaken en vervangen?

Voor een optimale werking van je jacuzzi moeten de waterjets op tijd schoongemaakt worden. Na veelvuldig gebruik worden ze namelijk aangetast door chloor, badproducten en lichaamsvetten. Schoonmaken kan met een emmer kraanwater en schoonmaakmiddel waarin je de jet laat weken. Doe dit minstens twee keer per jaar. Werken de jets niet meer zo goed of merk je dat ze minder krachtig zijn? Dan is het tijd om ze te vervangen. Let hierbij op dat de nieuwe jets dezelfde afmeting hebben. De jets van Bubbelkoning zijn geschikt voor spa baden van de Bubbelkoning, Venice, Enjoy en Fox serie.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom