Hottubs

Bent u een liefhebber van ontspanning en luxe? En dan het liefst nog in uw eigen tuin? Dan is een hottub van Bubbelkoning het overwegen waard! Met een hottub creëert u de perfecte outdoor wellness ervaring. Bubbelkoning biedt een uitgebreide collectie hottubs aan: van houtgestookte hottubs tot volledig elektrische hottubs of zelfs een hybride variant. Zo is er altijd een hottub die past in uw tuin, of u nu alleen bent of met een gezelschap tot wel 8 personen. Ontdek hieronder ons aanbod en of klik op de configurator, waar u zelf een hottub kunt samenstellen.Wat is een hottub?

Maar… wat is nou eigenlijk een hottub? En zijn deze zoveel anders dan een spa of jacuzzi?

Een hottub is een warm bad dat met een interne of externe kachel verwarmd wordt naar zo’n 37,5 graden. De authentieke, nostalgische hottub heeft een ronde vorm en is gemaakt van hout, soms met een kunststof binnenbak. Heel gezellig en knus!

Een jacuzzi® daarentegen, is een spabad met massagejets. Jacuzzi® is eigenlijk een merknaam, maar in de volksmond wordt dit vaak gekoppeld aan het product zelf.

Ga voor een hottub met bubbels door krachtige massagejets

Ook in uw hottub kunt u gaan voor massagejets. U kunt bij Bubbelkoning uw hottub zelf samenstellen, waarbij u de keuze heeft tussen water of air jets of een combinatie daarvan en u ook zelf het aantal kunt bepalen. Zo kunt u ook in uw hottub lekker bubbelen!

Houtgestookte hottubs vs. elektrische of hybride hottubs

Voor wie op zoek is naar een authentieke ervaring zijn onze houtgestookte hottubs de perfecte keuze. Deze hottubs worden verwarmd door een houtkachel, waardoor u geniet van warmte en sfeer van knisperend houtvuur. De rustgevende geur van brandend hout en het geluid van knetterende vlammen creëren een unieke ambiance die perfect aansluit bij een houtgestookte hottub.

Gaat u liever voor wat meer controle over de precieze temperatuur van uw hottub? Een elektrische verwarming stelt u in staat om volledige controle te hebben over de watertemperatuur. Zo staat uw hottub altijd klaar!

Hottub op maat, volledig naar uw wens!

Niet alleen wat betreft jets en verwarmingssysteem heeft u ruime keuze bij Bubbelkoning. U heeft bij ons ook de keuze uit verschillende materialen voor uw hottub. Voor de omkasting van het bad kunt u gaan voor een warme tint thermowood, of juist voor een neutralere vurenhouten omkasting. Ook Red Cedar en Eiken behoren tot de opties. De kuip in de hottub is vervaardigd uit kwalitatief, hard plastic en beschikbaar in verschillende kleuren.

Bekijk de opties in onze configurator, kies eenvoudig welke opties het beste zijn voor u en wij leveren de perfecte hottub voor u.

Een nieuwe hottub kopen? Kom langs in één van onze showrooms!

Een nieuwe hottub kopen is natuurlijk niet een investering die u iedere week doet. We begrijpen dat het kiezen van de juiste hottub daarom een belangrijke beslissing is. Bij Bubbelkoning gaan we verder dan alleen het aanbieden van online opties. Wilt u liever persoonlijk advies over welke hottub het beste bij u past? Dan bent u van harte welkom in één van onze showrooms verspreid door het hele land, waar u onze diverse hottubs ook in het echt kunt zien en ervaren. Onze spa-specialisten voorzien u dan graag van deskundig advies.

Onze partners

Bezoek onze showroom