Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

1 tot 3 persoons spabaden

1 tot 3 persoons spabaden

Op zoek naar een 1-, 2- of 3 persoons jacuzzi? We hebben diverse spabaden in ons assortiment. Modellen die u uiteraard ook kunt bezichtigen in 1 van onze showrooms. Want het kopen van een spabad is niet iets wat je iedere dag doet.

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

5 artikel(en)

Kleine tuin, geen probleem

1 van de grote voordelen van een kleine jacuzzi is dat je er niet veel ruimte voor nodig hebt. En dat komt goed uit want veel woningen, zeker nieuwbouwwoningen, hebben tegenwoordig een steeds minder grote tuin. Onze kleinste model in deze categorie is 100 x 213 cm. En de grootste is 160 x 213 cm. Ideaal voor de kleine tuin dus.

Welke jacuzzi past bij jou situatie?

Op het moment dat je een jacuzzi gaat kopen wil je natuurlijk een goede keuze maken. Onderstaande vragen helpen je op weg:

  • Waar komt de jacuzzi te staan?
  • Hoe vaak wil je gebruik maken van de jacuzzi?
  • Wat verwacht je van de jacuzzi als het gaat om comfort?
  • Zitten er verschillen in onderhoud tussen de verschillende jacuzzi's
  • Wat is het budget dat je in gedachte had?

We staan klaar voor je

Op het moment dat je een jacuzzi gaat kopen dan wil je deze natuurlijk ook in het echt zien. Dat is ook de reden dat we diverse showrooms hebben. Hier kun je de jacuzzi's zelf bekijken en ja laten adviseren. Onze verkoopadviseurs weten alles over de verschillende jacuzzi's en, nog belangrijker, weten de juiste vragen te stellen. Ons doel is natuurlijk dat je straks optimaal kunt genieten van je eigen spabad.