Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

4 tot 5 persoons spabaden

4 tot 5 persoons spabaden

Op zoek naar een 4 of 5 persoons jacuzzi? Damn ben je zeker niet de enige. Het zijn namelijk de meest verkochte spabaden. Wat ook wel te begrijpen is want ze nemen relatief weinig ruimte in beslag en in vele gevallen kun je ervan genieten met meerdere personen. Maar hoe kom je nu bij het juiste model uit? Bezoek onze showroom en laat je adviseren door onze gespecialiseerde medewerkers.

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Van laag naar hoog sorteren

16 artikel(en)

Diverse mogelijkheden

1 van de grote voordelen van een 4 of 5 persoon jacuzzi is dat je deze op verschillende manieren kunt benutten. Wil je graag even alleen genieten na een lange werkdag of lange winterwandeling? Of wil je een heerlijke romantische avond met je partner? Of vind je het leuk om je vrienden en/of vriendinnen uit te nodigen en bij te kletsen? Of juist lekker met het gezin genieten? Je ziet het, de mogelijkheden zijn divers. Maar hoe kom je nu tot de juiste keuze? Daar helpen we je graag bij. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de aanschaf van een jacuzzi. En weten we ook de juiste manier door te vragen. Zodat je uiteindelijk met het juiste spabad "naar huis gaat".

Welke jacuzzi past bij jou situatie?

Op het moment dat je een jacuzzi gaat kopen wil je natuurlijk een goede keuze maken. Onderstaande vragen helpen je op weg:

  • Waar komt de jacuzzi te staan?
  • Wil je de jacuzzi uitbreiden met diverse accessoires?
  • Ga je voor een totaalbeleving met diverse accessoires of is de jacuzzi leidend?
  • Wil je het hele jaar gebruik maken van de jacuzzi of maar een bepaalde periode van het jaar?
  • Zitten er verschillen in onderhoud tussen de verschillende jacuzzi's
  • Hoeveel geld zou je uit willen geven aan de jacuzzi?

Bezoek 1 van onze showrooms

Zien is echt ervaren. En dat kan bij ons. We beschikken over diverse showrooms waar je de jacuzzi's kunt bekijken. Kom langs in Waalre (Eindhoven), Alphen aan den Rijn of Amersfoort. Onze verkoopadviseurs staan je graag te woord.