Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

Met Balboa onderdelen nog meer genieten van uw jacuzzi

Met Balboa onderdelen nog meer genieten van uw jacuzzi

Met Balboa jacuzzi onderdelen zit u nog plezieriger in uw spa, zoals een Balboa jacuzzi toch al als bijzonder betrouwbaar te boek staat. De spa’s die Bubbelkoning levert, zijn standaard voorzien van een bedieningssysteem van het Amerikaanse Balboa. Balboa geldt als toonaangevend in deze wereld en staat nadrukkelijk voor betrouwbaarheid en degelijkheid, iets dat elk jaar opnieuw bewezen wordt.

Bovendien wordt elke spa van Bubbelkoning standaard geleverd met een LCD-paneel. Met dit bedieningspaneel, dat zeer gebruiksvriendelijk is, bedient u onder meer de verlichting, de jets en andere spafuncties.


Verschillende handleidingen voor spa’s met Balboa onderdelen

Voor we een blik werpen op de verschillende Balboa jacuzzi onderdelen die een jacuzzi kopen zeer de moeite waard maken, hebben we alle handleidingen van de spa’s, met Balboa onderdelen, voor u op een rijtje gezet. Handig als u te maken krijgt met een foutmelding!

 

  • Handleiding voor spa’s aangeschaft vóór 2017: download hier
  • Handleiding voor spa’s aangeschaft in 2017 of later: download hier
  • Handleiding voor fox spa’s aangeschaft in 2018 of later: download hier

 

Tal van verschillende Balboa jacuzzi onderdelen verkrijgbaar

 


Bij Bubbelkoning vindt u meer jacuzzi Balboa onderdelen, zoals heaters 3.0 kwh. Deze heaters zijn perfect voor huizen met een mindere stroomcapaciteit. De heaters zorgen steeds voor de perfecte temperatuur in de spa. Voorts is er de keuze uit de Balboa GS en GL Packs met onder meer een CIRC pomp, one speed; pompen met versnellingen, een blower en spa verlichting. Ook kan audiovisueel vermogen toegevoegd worden en zijn deze pakketten ozone klaar.

Advies nodig?

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie inwinnen over de jacuzzi’s met Balboa onderdelen van Bubbelkoning? Schroom dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen u graag verder.