Share on Google+

Product was successfully added to your shopping cart.

Zwemspa's

Zwemspa's

Onstspannen of actief zijn, het kan allebei in een zwemspa! U kunt tegen de krachtige stralen inzwemmen om zo aan uw conditie te werken, of gewoon lekker ontspannen in een van de massage zetels. En mocht u zin hebben in een bommetje? Zelf dat kan! Een swimspa is dus de ideale vervanger van een zwembad!

Een zwemspa is uitgerust met krachtige jets en een tegenstroominstallatie, waardoor u vooruit kunt zwemmen zonder dat u een groot zwembad nodig hebt. De sterkte van de jets kunt u ook instellen, zodat u de intensiteit van uw training altijd kunt bijstellen. En het fijne van een swimspa is dat u na alle inspanning kan genieten van een warm bubbelbad inclusief massage. Het beste van twee werelden in één spa!

Zwemspa's

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

De voordelen van een zwemspa

Met een zwemspa geniet u van een hoop voordelen.
  • Allereerst neemt een zwemspa veel minder ruimte in beslag dan een zwembad, waardoor u óók met een kleine achtertuin of zelfs in binnenruimtes van een zwemspa kunt genieten.
  • Die ruimte wordt heel veelzijdig gebruikt: een zwemspa is tegelijkertijd een zwembad als een spa, waardoor u kunt genieten van een verfrissende zwemsessie en daarna kunt ontspannen van een massage van de waterjets. Dat maakt een zwemspa geschikt voor sport én therapie.
  • Daarnaast zijn zwemspa’s energiezuiniger en milieuvriendelijker dan traditionele zwembaden, vanwege het compacte formaat. Hierdoor heeft de zwemspa minder water nodig, waardoor het bad sneller en dus energiezuiniger is. Kiest u voor een stevige cover? Dan kunt u uw zwemspa nog energiezuiniger maken.
  • Net zoals onze andere spa’s zijn zwemspa’s gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

  • Al met al biedt het bezitten van een zwemspa veel voordelen voor zowel sporters als ontspanning zoekers en is het een geweldige investering voor wie op zoek is naar een veelzijdige, energiezuinige en gemakkelijk te onderhouden zwem- en spa-ervaring.

    Vragen over onze zwemspa’s?

    Wilt u vóór het aanschaffen van uw zwemspa toch nog wat meer informatie inwinnen? Kom dan langs in onze showroom. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies! Heeft u een korte vraag? Dan kunt u ook telefonisch contact opnemen.