Over ons

Wij zijn Bubbelkoning

Bij Bubbelkoning begrijpen we maar al te goed hoe het moderne leven ons voortdurend in een razend tempo voortdrijft. Werk, gezin, sociale verplichtingen, sport en hobby’s eisen onze aandacht op en laten weinig ruimte voor rust en ontspanning. Momenten waarin we kunnen ontsnappen aan de drukte en de kans krijgen om echt te ontspannen, samen te zijn met dierbaren en te genieten door middel van je eigen wellness in je huis.

Onze kracht ligt in ons hechte team. Samen met deze leuke groep mensen zetten we onze kracht in om onze spa’s te produceren en aan te bieden voor eerlijke prijs. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om dit te ervaren.

De grootste voorraad van de Benelux!

Bij elke stap die we zetten, hechten we enorm veel waarde aan onze klanten en hun tevredenheid. Persoonlijkheid staat centraal in onze benadering, en we zetten ons in om een warme, gastvrije en persoonlijke service te bieden. We geloven dat kleine details en aandacht voor de behoeften van onze klanten het verschil maken tussen een gewone ervaring en een buitengewone ervaring. Daarom gaan we altijd dat stapje extra om onze klanten tevreden te stellen en hen te laten genieten van een zorgeloze en aangename ervaring met onze producten.

1000 spa’s en 1200 sauna’s

Dus, als je verlangt naar momenten van pure ontspanning, en een ervaring die boven alle verwachtingen uitstijgt, ben je bij Bubbelkoning aan het juiste adres. We zijn er trots op om jou te helpen bij het creëren van onvergetelijke momenten en waardevolle herinneringen, want dat is waar we voor staan en waar we in uitblinken.

Bezoek onze showroom