Waar moet je op letten bij het kopen van een jacuzzi?

Waar moet je op letten bij het kopen van een jacuzzi?

Het is heerlijk om na een zware en lange dag te ontspannen in je bubbelbad. Voordat je overgaat tot deze investering, is het belangrijk om je in te lezen wat de voor- en nadelen zijn van een bubbelbad. Heb jij wel aan alles gedacht? Hieronder sommen wij een aantal vragen voor je op. Kan jij op alles een antwoord geven?

Handige jacuzzi tips

– Waar wil je de jacuzzi plaatsen?
– Wil je een instapsteun of trapje?
– Wat is de isolatiedikte?
– Met hoeveel personen ga je de spa gebruiken?
– Wil je enkel zitplaatsen of ook ligplaatsen?
– Wil je de spa ingraven?
– Wat zijn de maandelijkse onkosten voor water/elektra?
– Wil je gebruik maken van extra opties zoals massagejets, verlichting of Bluetooth aansluiting?

Dit zijn enkele vragen die je voor jezelf moet beantwoorden voordat je overgaat tot de aankoop. Er zijn veel verschillende spa’s. Het gaat niet alleen om de aankoop maar ook het onderhoud. De PH-waarde moet je goed in de gaten houden. Het onderhoud van je jacuzzi bepaalt hoelang jij kunt genieten van jouw persoonlijke spa. De kuip en de pompen moeten goed onderhouden worden, wil jij er lang van kunnen genieten.

Een jacuzzi aanschaffen

Ben je zeker van je beslissing? Het is belangrijk om je jacuzzi te kopen bij een goed bedrijf. Wat is een goed bedrijf? Een bedrijf met een goede service, een goed advies, wat geen tweedehands producten verkoopt. Je weet nooit wat er met je jacuzzi gebeurd is voordat je het kocht. De functionaliteit van je nieuwe spa wordt gegarandeerd omdat je een kwalitatief product koopt Bij Bubbelkoning kun je altijd terecht voor vragen en opmerkingen rondom je nieuwe spa. Daarnaast hebben we met regelmaat interessante acties waardoor het nog aantrekkelijker wordt om een jacuzzi te kopen.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom