Welke verzorgingsproducten mogen in je jacuzzi?

Om zo lang mogelijk van je jacuzzi te kunnen genieten is het van belang dat je hem goed onderhoud en schoonmaakt. Hieronder valt dus ook dat je geen producten in je bubbelbad gebruikt die je bubbelbad kunnen aantasten. Maar welke verzorgingsproducten kun je nou precies gebruiken in je jacuzzi en welke niet? Lees snel verder, want we leggen het je graag uit in deze blog!

Etherische olie of spageuren

Wanneer je eens lekker wilt ontspannen is het natuurlijk heerlijk om in een bad met badolie of etherische olie te gaan liggen. Etherische olie, ook wel essentiële olie genoemd, is gemaakt van natuurlijke producten en schuimt niet waardoor deze ook in je jacuzzi te gebruiken is.

Bij Bubbelkoning hebben we daarnaast een ruim aandbod aan Spa Fragrances, die jouw spa van een rustgevende geur kunnen voorzien. Deze Spa Fragrances zijn gemaakt op basis van de bovengenoemde essentiële olie. Ga bijvoorbeeld voor eucalyptus, lavendel of rozemarijn. Doordat deze geuren speciaal voor spa’s zijn ontwikkeld hebben zij geen invloed op de waterbehandeling van je jacuzzi. Je kunt ze dus veilig gebruiken voor een ultiem ontspanningsmoment of aromatherapie in jouw bubbelbad! Meer weten over aromatherapie? Hier hebben we al eens een blog over geplaatst.

Badschuim

Badschuim in je jacuzzi gooien is daarentegen een minder goed idee. Doe dit dan ook niet! Door de kracht van de jets word er in korte tijd veel schuim gemaakt waardoor je door de bomen (lees: schuim) het bos niet meer ziet.

Zeep

Voor zeep geld eigenlijk hetzelfde als wat we hierboven voor badschuim al besproken hebben. Ook voor zeep geldt dat de kracht van de jets al snel zorgt voor een teveel aan schuim. Daarnaast kan zeep die niet speciaal ontwikkeld is voor jacuzzi’s schadelijk zijn voor de jets. Wij raden dus altijd aan producten voor je jacuzzi te gebruiken die speciaal voor jacuzzi’s ontwikkeld zijn.

Terug naar overzicht
Bezoek onze showroom